Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Белене избра за кмет Милен Дулев

Кандидатът за Кмет на община Белене на Местна коалиция „Бъдеще за община Белене” Милен Дулев бе избран на втория тур на Местни избори 2015. Той получи подкрепа от 57,19% от гласувалите жители на община Белене. Това сочат резултатите от обработените 100% СИК протоколи в ОИК. Кандидатът на БСП Момчил Спасов на 1 ноември бе подкрепен с 42,81%.
Подробности очаквайте в 21 брой на ДН.

Ралица Господинова

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!
#1 На 02/11/2015 в 11:40 ч. Vasko написа:
Най после да се отърве от кликата на крепостничество това прекрасно градче-пропито от лъжливи мустакати обещания,заразно лицемерие и фалш. НА ДОБЪР ПЪТ!!!

СОУ "Димчо Дебелянов" посети Македо

Прочети повече за СОУ "Димчо Дебелянов" посети Македония След успешното гостуване на групите от Битоля и Белград в нашия град, от 28 ноември до 1 декември участниците в проекта „Сподели нашите еднаквости, празнувай нашите различия” на ACES от...

Веселин Плачков бе гост на ОУ "Васи

Прочети повече за Веселин Плачков бе гост на ОУ "Васил Левски" по случай патронния празник Веселин Плачков, актьор: „С удоволствие и без колебания приех поканата да гостувам на ОУ „Васил Левски”. Хубаво ми е тук, в Белене, и бе повод да си дойда. Харесах въпроса на деца...