Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Белене избра за кмет Милен Дулев

Кандидатът за Кмет на община Белене на Местна коалиция „Бъдеще за община Белене” Милен Дулев бе избран на втория тур на Местни избори 2015. Той получи подкрепа от 57,19% от гласувалите жители на община Белене. Това сочат резултатите от обработените 100% СИК протоколи в ОИК. Кандидатът на БСП Момчил Спасов на 1 ноември бе подкрепен с 42,81%.
Подробности очаквайте в 21 брой на ДН.

Ралица Господинова

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!
#1 На 02/11/2015 в 11:40 ч. Vasko написа:
Най после да се отърве от кликата на крепостничество това прекрасно градче-пропито от лъжливи мустакати обещания,заразно лицемерие и фалш. НА ДОБЪР ПЪТ!!!

Уважаеми приятели на спорта

Прочети повече за Уважаеми приятели на спорта УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ НА СПОРТА, Вече е готова за експлоатация новата спортна площадка, финасирана и реализирана от Община Белене. Площадката е разположена на главния вход на спортен комплекс &bdq...

44 години СОУ "Димчо Дебелянов"

Прочети повече за 44 години СОУ "Димчо Дебелянов" В дните от 20 до 28 март СОУ „Димчо Дебелянов” за 44-ти пореден път ще отбележи патронния си празник. С нетърпение и вълнение ръководство, учители, ученици и непедагогически персонал по...