Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Белене избра за кмет Милен Дулев

Кандидатът за Кмет на община Белене на Местна коалиция „Бъдеще за община Белене” Милен Дулев бе избран на втория тур на Местни избори 2015. Той получи подкрепа от 57,19% от гласувалите жители на община Белене. Това сочат резултатите от обработените 100% СИК протоколи в ОИК. Кандидатът на БСП Момчил Спасов на 1 ноември бе подкрепен с 42,81%.
Подробности очаквайте в 21 брой на ДН.

Ралица Господинова

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!
#1 На 02/11/2015 в 11:40 ч. Vasko написа:
Най после да се отърве от кликата на крепостничество това прекрасно градче-пропито от лъжливи мустакати обещания,заразно лицемерие и фалш. НА ДОБЪР ПЪТ!!!

СК по борба „Класик”

Прочети повече за СК по борба „Класик” СК по борба „Класик” - Белене пожелава на читателите на вестник „Дунавски новини” цялата 2015 година да е изпълнена с топлина и любов, здраве и късмет, както и вяра, че може...

КОНКУРС „КАЗАНЛЪШКА РОЗА"

Прочети повече за КОНКУРС „КАЗАНЛЪШКА РОЗА" БЕЛЕНСКИ МОМИЧЕТА С НАГРАДИ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ КОНКУРС „КАЗАНЛЪШКА РОЗА” Възпитаничките на учителката по изобразително изкуство в ОУ „Васил Левски” Диана Николова - Сияна Д...