Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Белене избра за кмет Милен Дулев

Кандидатът за Кмет на община Белене на Местна коалиция „Бъдеще за община Белене” Милен Дулев бе избран на втория тур на Местни избори 2015. Той получи подкрепа от 57,19% от гласувалите жители на община Белене. Това сочат резултатите от обработените 100% СИК протоколи в ОИК. Кандидатът на БСП Момчил Спасов на 1 ноември бе подкрепен с 42,81%.
Подробности очаквайте в 21 брой на ДН.

Ралица Господинова

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!
#1 На 02/11/2015 в 11:40 ч. Vasko написа:
Най после да се отърве от кликата на крепостничество това прекрасно градче-пропито от лъжливи мустакати обещания,заразно лицемерие и фалш. НА ДОБЪР ПЪТ!!!

Кметът на Белене ориса първото бебе

Прочети повече за Кметът на Белене ориса първото бебе за 2014 в общината Кметът на община Белене Момчил Спасов ориса първото бебе, родено през 2014 година в общината. Това е Мартин Красимиров Рупов. Младият господин се появи на бял свят сутринта на 2 януари в 5.54 часа....

Руска Квецинска

Прочети повече за Руска Квецинска Посрещнахме Коледните и Новогодишни празници с усмивки в сърцата си и се надяваме, че Новата 2015 година също ще ни се усмихне щедро със здрави и щастливи дни, с много късмет и успехи - безсрочно! ...