Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Белене избра за кмет Милен Дулев

Кандидатът за Кмет на община Белене на Местна коалиция „Бъдеще за община Белене” Милен Дулев бе избран на втория тур на Местни избори 2015. Той получи подкрепа от 57,19% от гласувалите жители на община Белене. Това сочат резултатите от обработените 100% СИК протоколи в ОИК. Кандидатът на БСП Момчил Спасов на 1 ноември бе подкрепен с 42,81%.
Подробности очаквайте в 21 брой на ДН.

Ралица Господинова

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!
#1 На 02/11/2015 в 11:40 ч. Vasko написа:
Най после да се отърве от кликата на крепостничество това прекрасно градче-пропито от лъжливи мустакати обещания,заразно лицемерие и фалш. НА ДОБЪР ПЪТ!!!

ПГЯЕ „Мария Скл.-Кюри”

Прочети повече за ПГЯЕ „Мария Скл.-Кюри” Нека Бог дари всички ни със здраве и доброта, за да изживеем Новата 2015 година в мир и любов! колектив на ПГЯЕ „Мария Скл.-Кюри” ...

44-та лекоатлетическа щафета за куп

Прочети повече за 44-та лекоатлетическа щафета за купа За 44-ти пореден път СОУ "Димчо Дебелянов" проведе лекоатлетическа щафета за купата на своя патрон. Тя се проведе от 15.00 часа на градския стадион и в нея взеха участие над 200 ученици. ...