Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Белене избра за кмет Милен Дулев

Кандидатът за Кмет на община Белене на Местна коалиция „Бъдеще за община Белене” Милен Дулев бе избран на втория тур на Местни избори 2015. Той получи подкрепа от 57,19% от гласувалите жители на община Белене. Това сочат резултатите от обработените 100% СИК протоколи в ОИК. Кандидатът на БСП Момчил Спасов на 1 ноември бе подкрепен с 42,81%.
Подробности очаквайте в 21 брой на ДН.

Ралица Господинова

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!
#1 На 02/11/2015 в 11:40 ч. Vasko написа:
Най после да се отърве от кликата на крепостничество това прекрасно градче-пропито от лъжливи мустакати обещания,заразно лицемерие и фалш. НА ДОБЪР ПЪТ!!!

Румяна Богданова на обучение в Швец

Прочети повече за Румяна Богданова на обучение в Швеция Директорката на ОУ „Васил Левски” - гр. Белене Румяна Богданова ще участва в Европейски семинар в Швеция в периода 8-15 февруари 2014 година. Семинарът е на тема „Индивидуализиран...

ЦЕНТЪР ЗА ОБЩЕСТВЕНА ПОДКРЕПА

Прочети повече за ЦЕНТЪР ЗА ОБЩЕСТВЕНА ПОДКРЕПА ЦЕНТЪР ЗА ОБЩЕСТВЕНА ПОДКРЕПА РАБОТИ В БЕЛЕНЕ С Решение № 36 на Общински съвет - Белене от 2 юни 2014 година в Белене бе открит Център за обществена подкрепа (ЦОП) - делегирана държавна дейнос...