Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Белене избра за кмет Милен Дулев

Кандидатът за Кмет на община Белене на Местна коалиция „Бъдеще за община Белене” Милен Дулев бе избран на втория тур на Местни избори 2015. Той получи подкрепа от 57,19% от гласувалите жители на община Белене. Това сочат резултатите от обработените 100% СИК протоколи в ОИК. Кандидатът на БСП Момчил Спасов на 1 ноември бе подкрепен с 42,81%.
Подробности очаквайте в 21 брой на ДН.

Ралица Господинова

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!
#1 На 02/11/2015 в 11:40 ч. Vasko написа:
Най после да се отърве от кликата на крепостничество това прекрасно градче-пропито от лъжливи мустакати обещания,заразно лицемерие и фалш. НА ДОБЪР ПЪТ!!!

Отбелязаха световния ден на влажнит

Прочети повече за Отбелязаха световния ден на влажните зони в Белене Световният ден на влажните зони се отбелязва на 2 февруари. На този ден в далечната 1971 година в гр. Рамсар (Иран) е подписана Конвенция за опазване на влажните зони с международно значение, нареч...

ЛИЦЕ НА БРОЯ

Прочети повече за ЛИЦЕ НА БРОЯ Дияна Любенова Павлова е на 22 години от Белене, зодия Скорпион. През 2010 г. завършва СОУ „Димчо Дебелянов”, а през настоящата - Русенски университет „Ангел Кънчев”, специа...