Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Белене избра за кмет Милен Дулев

Кандидатът за Кмет на община Белене на Местна коалиция „Бъдеще за община Белене” Милен Дулев бе избран на втория тур на Местни избори 2015. Той получи подкрепа от 57,19% от гласувалите жители на община Белене. Това сочат резултатите от обработените 100% СИК протоколи в ОИК. Кандидатът на БСП Момчил Спасов на 1 ноември бе подкрепен с 42,81%.
Подробности очаквайте в 21 брой на ДН.

Ралица Господинова

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!
#1 На 02/11/2015 в 11:40 ч. Vasko написа:
Най после да се отърве от кликата на крепостничество това прекрасно градче-пропито от лъжливи мустакати обещания,заразно лицемерие и фалш. НА ДОБЪР ПЪТ!!!

ПОЧИСТВАНЕ НА ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ

Прочети повече за ПОЧИСТВАНЕ НА ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ На 21 юли сдружение „Анима”, съвместно с Община Белене, проведе почистване на детската площадка в междублоковото пространство на квартал 42. В акцията се включиха няколко членове на сдр...

Иглу се появи в Белене

Прочети повече за Иглу се появи в Белене За рубриката "Фотооко" Ива Славчева от Белене ни изпрати снимки за появилото се в града иглу. Иглу се появи в Белене! Жилището, изработено под формата на купол от блокове сняг, се нам...