Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Вестник "Дунавски новини"

„Дунавски новини” е общинският вестник на Белене. Издава се от община Белене. Излиза два пъти в месеца (на 1-во и 15-то число). Разпространява се безплатно и може да бъде намерен в общинската администрация (Информация, партер), учебните и детски заведения, институции и предприятия в града, пунктовете за продажба на вестници, а в населените места - при кметовете и в читалищата.

От месец юли 2012 година главен редактор на вестник „Дунавски новини” е Ралица Господинова. Ралица живее в Белене, зодия Везни, магистър по „Масови комуникации и журналистика”. От 1998 година работи в областта на медиите (местни и регионални кабелни телевизии).

Скъпи читатели,

повече от половин век съществува беленският вестник „Дунавски новини”. Като всяко начало и той е започнал с много ентусиазъм. Годините не са му спестили трудности и препятствия. Днес продължава да съществува. Хората, които го създават, са други, но желанието е същото, като на основателите му - Петър Тонев, Ангел Гъдуларов, Емил Алексиев, по-късно - Николай Пътов, Вяра Коева, Аспарух Върбанов. Живота си с „Дунавски новини” са свързали и главните му редактори през годините - Димитър Бързев, Райчо Кондров, Петър Дулев, Любен Босилков, Емилия Радулова, Благой Ценов. След тези имена историята ще запише и моето име - Ралица Господинова. Да, точно така - настоящият главен редактор на „Дунавски новини”. Ще разчитам на всички Вас, които сега четете тези редове. Нека вестникът бъде Вашето място, където ще намирате информация за случващото се в община Белене; мястото, където ще е Вашата история или тази на Ваш близък. Няма да крия, че успехите Ви винаги са ме радвали, но при проблем - нека заедно потърсим решението му. Това искам да намира място в четирите страници на вестника, които излизат два пъти месечно. Вярвам, че ще успеем заедно! Защото „Дунавски новини” е вестникът ОТ и ЗА Белене!

Ралица Господинова, гл. редактор на в-к „Дунавски новини”

Последно добавени

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!

Свържи се с нас

Прочети повече за Свържи се с нас Вестник „Дунавски новини” Адрес на редакцията: 5930 Белене пл. „България” №1, 1 етаж e-mail: dunavskinovini@gmail.com www.facebook.com/dunavskinovini ...

Вестник "Дунавски новини"

Прочети повече за Вестник "Дунавски новини" „Дунавски новини” е общинският вестник на Белене. Издава се от община Белене. Излиза два пъти в месеца (на 1-во и 15-то число). Разпространява се безплатно и може да бъде намерен в общи...