Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Белене избра за кмет Милен Дулев

Кандидатът за Кмет на община Белене на Местна коалиция „Бъдеще за община Белене” Милен Дулев бе избран на втория тур на Местни избори 2015. Той получи подкрепа от 57,19% от гласувалите жители на община Белене. Това сочат резултатите от обработените 100% СИК протоколи в ОИК. Кандидатът на БСП Момчил Спасов на 1 ноември бе подкрепен с 42,81%.
Подробности очаквайте в 21 брой на ДН.

Ралица Господинова

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!
#1 На 02/11/2015 в 11:40 ч. Vasko написа:
Най после да се отърве от кликата на крепостничество това прекрасно градче-пропито от лъжливи мустакати обещания,заразно лицемерие и фалш. НА ДОБЪР ПЪТ!!!

ТЕ ПОКОРИХА ФРАНЦИЯ

Прочети повече за ТЕ ПОКОРИХА ФРАНЦИЯ (ІІ част) Инж. Тодор Тодоров, живата връзка между ръководствата на двата града, бе на седмото небе от щастие. Един голям български специалист, сега на отговорна работа във Франция, не можеше д...

НАЦИОНАЛНА КУПА ПО КАРАТЕ

Прочети повече за НАЦИОНАЛНА КУПА ПО КАРАТЕ 5 МЕДАЛА ОТ НАЦИОНАЛНА КУПА ПО КАРАТЕ Отново успехи за Карате Клуб „Белене“, този път от Национална купа за всички възрасти в гр. Добрич. Над 400 каратеки взеха участие в първенств...