Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Белене избра за кмет Милен Дулев

Кандидатът за Кмет на община Белене на Местна коалиция „Бъдеще за община Белене” Милен Дулев бе избран на втория тур на Местни избори 2015. Той получи подкрепа от 57,19% от гласувалите жители на община Белене. Това сочат резултатите от обработените 100% СИК протоколи в ОИК. Кандидатът на БСП Момчил Спасов на 1 ноември бе подкрепен с 42,81%.
Подробности очаквайте в 21 брой на ДН.

Ралица Господинова

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!
#1 На 02/11/2015 в 11:40 ч. Vasko написа:
Най после да се отърве от кликата на крепостничество това прекрасно градче-пропито от лъжливи мустакати обещания,заразно лицемерие и фалш. НА ДОБЪР ПЪТ!!!

ОДЗ „Знаме на мира”

Прочети повече за ОДЗ „Знаме на мира” Учебната 2014/2015 година тържествено бе открита в ОДЗ „Знаме на мира” на 15 септември ...

МЛАДОЖЕНЦИ

Прочети повече за МЛАДОЖЕНЦИ Моника Славева Добранчева от Белене на 10 май 2014 година каза „ДА” на Милен Николаев Паунов от Козлодуй. Семейство Паунови живее в град Козлодуй. Желаем им много щастливи мигове и вина...