Belene.net - Новини от Белене и региона

Белене, АЕЦ Белене

Белене избра за кмет Милен Дулев

Кандидатът за Кмет на община Белене на Местна коалиция „Бъдеще за община Белене” Милен Дулев бе избран на втория тур на Местни избори 2015. Той получи подкрепа от 57,19% от гласувалите жители на община Белене. Това сочат резултатите от обработените 100% СИК протоколи в ОИК. Кандидатът на БСП Момчил Спасов на 1 ноември бе подкрепен с 42,81%.
Подробности очаквайте в 21 брой на ДН.

Ралица Господинова

Молим Ви да спазвате добрия тон и да пишете на кирилица, не мислим, че е много. Всички неуважаващи молбата ни коментари ще бъдат изтривани без предупреждение. Благодарим!
#1 На 02/11/2015 в 11:40 ч. Vasko написа:
Най после да се отърве от кликата на крепостничество това прекрасно градче-пропито от лъжливи мустакати обещания,заразно лицемерие и фалш. НА ДОБЪР ПЪТ!!!

СПОДЕЛЕНА РАДОСТ

Прочети повече за СПОДЕЛЕНА РАДОСТ На 06.06.2014 година в 8.25 часа се роди Преслава Руменова Маринова. Младата госпожица тежи 4,120 кг и е висока 52 см. Честито на родителите - Юлия Илиева Борова и Румен Петров Маринов! Нека Пресла...

Диляна Спиридонова

Прочети повече за Диляна Спиридонова Във времето на най-светлите семейни празници, от името на работещите в Детски комплекс, се обръщам към всички жители на Белене и отправям пожелания за здраве, сили и търпение, за да реализираме вся...